Во категорија: Почетна

Ин Тиме МК БПС опфаќа 100 % од територијата на Македонија.

Ин Тиме МК БПС опфаќа 100 % од територијата на земјата.
На територијата на Македонија, Ин Тиме МК БПС има отворено три канцеларии кои се целосно посвeтени на курирскиот сервис:

  • Аеродром “Александар Велики” , Петровец ( логистика и оператива)
  • Експрес центар, населба Илинден ( логистика, оператива, подршка на клиенти, ИТ подршка)
  • Експрес центар, Штип ( курирски центар за подршка за Источна Македонија)