Ин Тиме МК БПС опфаќа 100 % од територијата на Македонија.

Ин Тиме МК БПС опфаќа 100 % од територијата на земјата.
На територијата на Македонија, Ин Тиме МК БПС има отворено три канцеларии кои се целосно посвeтени на курирскиот сервис:

  • Аеродром “Александар Велики” , Петровец ( логистика и оператива)
  • Експрес центар, населба Илинден ( логистика, оператива, подршка на клиенти, ИТ подршка)
  • Експрес центар, Штип ( курирски центар за подршка за Источна Македонија)

Ин Тиме МК БПС, единствен авторизиран сервис за УПС во Македонија

Ин Тиме МК БПС како единствен авторизиран сервис за УПС во Македонија врши меѓународни курирски услуги. Со помош на 316 чартер летови, уште 266 авиони, сопственост на УПС, Вашите лични и службени пратки- писма, примероци, каталози,резервни делови, апарати и опрема, книги, уметнички предмети – се доставуваат до корисниците во над 200 земји и територии во светот.